Unrealistically Promoting Salvation - Puts The Ros-Mari In Britain.

Presentgalen

Posted May 26, 2018, 12:35 a.m. By ros-mari

Nu är vi äntligen gifta och på väg till Grekland på vår smekmånad. Sjukt ändå att det bara var en dag, en enda dag som vi planerade för så så länge och på tjugofyra timmar så var den borta. Tjugofyra timmar som kändes som två minuter. Men jag är lycklig ändå! Och jag är så nöjd med våran bröllop, många par säger att dom vill ändra sitt bröllop i efterhand. Att dom önskade att dom gjorde si eller så, men jag är helt ärligt väldigt nöjd med allt som vi gjorde. Och jag är rätt stolt över att vi lyckades ta det så chill som vi gjorde, vi båda är rätt bra på det - att inte stressa upp oss för småsaker och det lyckades vi hålla även gällande detta! 

Nu är vi alltså på flygplatsen och ska snart gå ombord på vårt flyg till Grekland, och det ska bli så drömmigt såklart. Men jag kan inte sluta tänka på alla presentförpackningar som ligger där hemma och väntar på oss. Jag är ju presentgalen, alltså galen! Jag ÄLSKAR presenter. Det spelar inte ens någon större roll vad det är för något jag bara älskar tanken av att någon har tänkt på mig och lagt tid och pengar och energi på att hitta något som dom tror att jag kanske, möjligtvis kommer att gilla!

Och nu är det ju nästan dubbelt så roligt eftersom att det kommer att vara massa saker för våran nya hem och liv tillsammans, det är presenter till oss! Men nu får jag se detta som en chans att öva på tålamod, en väldigt fin egenskap, som jag inte alls över huvudtaget har. Två hela veckor måste jag vänta, fruktansvärt känns det nu när jag tänker på det. Men men, jag får försöka vara upptagen med Greklad och min man så jag inte tänker på presenterna för mycket!